معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در هنگام پیش راه اندازی پروژه کک سازی
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در هنگام پیش راه اندازی پروژه کک سازی
پروژه کک سازی ذوب آهن اصفهان نماد خودباوری ، قطع وابستگی و بومی سازی است
دکتر فریدون احمدی معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در هنگام پیش راه اندازی پروژه کک سازی در مصاحبه با خبرنگار ما ضمن ابراز خرسندی از تحقق پروژه های توسعه ای ذوب آهن اصفهان در سالهای اخیر تصریح نمود : در طی سالهای گذشته طرحهای مهمی در این شرکت با همت و توان مدیریت و متخصصین داخلی صورت گرفته است که از جنبه های مختلف حائز اهمیت است .
وی قطع وابستگی ، بومی سازی ، خودباوری ، تخصص و مهارت و افزایش ظرفیت تولید فولاد کشور را از شاخصه های پروژه کک سازی ذوب آهن ذکر نمود و گفت : با راه اندازی این واحد مهم علاوه بر قطع وابستگی به کک و جلوگیری از خروج ارز ، می توان طرح های توسعه جدید را با جدیت و سرعت بیشتری دنبال نمود .
وی افزود : این پروژه با ظرفیت موجودش یکی از حلقه های مهم وابستگی را کم می کند و خدا را شکر می کنیم که با همت و توان کارشناسان داخلی در این شرایط سخت ، پروژه مذکور به بهره برداری می رسد .
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در ادامه به اتفاق دکتر سعد محمدی مدیرعامل جدید ذوب آهن اصفهان و دکتر براتی مدیرعامل سابق و تعدادی از مسئولین ایمیدرو از بخشهای مختلف پروژه کک سازی که راه اندازی شده بود بازدید به عمل آوردند .
شایان ذکر است ظرفیت باطری شماره 3 بیش از 900 هزار تن کک در سال می باشد . محصول اصلی این باطری کک خشک و محصولات فرعی شامل بنزول خام،قطران ،گوگرد و گاز کک است .
این طرح به منظور تامین کک مورد نیاز کوره بلند شماره 3 وامکان استفاده از گاز تولیدی در تامین سوخت مورد نیاز نیروگاههای داخل شرکت انجام شده است .
هزینه های انجام شده در این پروژه 1558.95 میلیارد ریال و 88.52 میلیون دلار و حجم عملیات انجام شده بدین شرح است : خاکبرداری 3480 مترمکعب – نصب تجهیزات مکانیکی 13285 تن -کابل کشی وسیم کشی 561188 متر – نسوز چینی 29035 تن – میزان اشتغال زایی در دوران بهره برداری 481 نفر مستقیم و 12025 نفر غیر مستقیم است .