آغاز همايش ملي بهره وري با پیام رییس جمهور
پیام حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهور کشورمان به هفتمین همایش ملی بهره وری .
«گردهمایی جمعی از اندیشمندان ، صاحبنظران و کارآفرینان ، در ماه های ابتدایی و شروع کار دولت تدبیر و امید برای پرداختن به یکی از اساسی ترین عوامل مؤثر رشد و توسعه کشور یعنی بهره وری موجب خوشحالی و امتنان است.
نگاهی گذرا به سرنوشت غمبار اکثر کشورهای نفتی و دستاورد تأسف بار ناشی از اداره کشور با سرمایه هایی که می بایست و می توانست با بهره مندی از اندیشه بهره وری پشتوانه اقتصاد و تولید در این کشورها باشد دولت و مسئولین اجرایی کشور را مقید می سازد تا برای خروج از این گرداب نگرانی آفرین با استفاده از همه ظرفیت های علمی ، فکری و اجرایی و بهره گیری از تجارب موفق بشری برنامه ای روشن و اثربخش را طراحی و به اجرا بگذارد.
بدیهی است نهضت بهره وری با شعار نگاه نو راه نو می تواند محور تحول و پویایی همه جانبه اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی کشور باشد. با توجه به سرمایه های فراوان انسانی ، طبیعی ، مادی که بحمدالله کشور ما از وجود آنها برخوردار است شایسته است که با عزم ملی و حرکتی فراگیر با مشارکت همه سازمانها ، نهادها و نیروهای توانمند و علاقمند و نیز با استفاده از روشهای مؤثر مدیریتی و دانش بهره وری به شکوفایی آنها در راستای رشد و توسعه اقتصادی کشور به شایستگی اقدام نمود.
اینک که نهاد مدیریت و برنامه ریزی کشور در شرف بازطراحی است از همکاران ارجمند می خواهم که با نهایت هوشمندی و دقت ساختاری را طراحی و ارائه نمایند که کشور بتواند به صورت سازمان یافته از سوء تدبیرها ، ناهماهنگی ها و اتلاف فرصت ها، منابع و سرمایه ها فاصله بگیرد و با بهره گیری از سرمایه عظیم خرد جمعی، ظرفیت های بسیار بالای فرهنگ ایرانی اسلامی و منابع عظیم خدادادی ، فضای پرنشاط کار و تولید پویایی و نوآوری ، بهبود و بهره وری و توسعه پایدار را رقم بزند.
آنچه از این سازمان جدید انتظار می رود بازنگری ایفای نقش حاکمیتی و پرهیز از تصدی گری و چابک سازی دولت بر اساس سیاست های کلی نظام به ویژه سیاست های مربوط به نظام اداری و اصل 44 می باشد.
در این راستا لازمست به ساده سازی و هماهنگی ، روش ها و مقررات و فرآیندهای اداری، مقابله با فساد و رانت خواری ، ثبات و پایداری سیاست های اقتصادی، اندازه گیری و پایش مستمر بهره وری، گسترش کیفی فن آوری اطلاعات و تحقق سیاست بودجه ریزی عملیاتی، توسعه مشارکت بخش خصوصی و نهادهای مدنی و برنامه های بهبود محیط کسب و کار توجه ویژه به عمل آید.
با اتکال به خداوند بزرگ از همه اندیشمندان، مدیران و کارآفرینان ، رسانه های گروهی و رسانه ملی ، نهادهای آموزش عمومی و آموزش عالی ، فعالان بخش خصوصی و انجمن های علمی و حرفه ای، و نهایتاً مجلس شورای اسلامی انتظار دارد دولت را در راستای تحقق این اهداف و برنامه ها یاری و همراهی کنند.از برگزارکنندگان و دست اندرکاران این همایش ارزشمند سپاسگزارم».