فولاد بهترین جایگزین برای صادرات نفتی
1- تاریخ تاسیس و نوع فعالیت شرکت
این شرکت در ابتدای سال 88 تاسیس و نوع فعالیت آن بازرگانی و مشاوره خدمات فنی به مجموعه های صنعتی و عمده کار آن صادرات محصولات فلزی می باشد.
2- در جهت پیشبرد کمی وکیفی صنعت فولاد که بزرگترین صنعت کشور و از صنایع مادر می باشد چه پیشنهاد و نظراتی دارید؟
اگر دولتمردان ترتیبی اتخاذ می دادند مثلابا تخصیص اعتبار کم بهره تا حدود 18 میلیون تن سنگ آهن صادراتی در خود کشور تبدیل به محصول نهایی یا حتی شمش می شد و ارزش افزوده آن در خود کشور حفظ می شد می توانست هزاران فرصت شغلی و میلیون ها دلار دست آورد برای جامعه داشته باشد.بحمداله خداوند منت را برما تمام کرده و ما پتانسیل اینکه قطب بزرگ تولید فولاد منطقه بشویم را با وجود ذخائر معدنی ، دانش فنی و نیروهای کارآمد داریم ، فولاد بهترین جایگزین برای صادرات نفتی می باشد.
3- در صورتیکه آن شرکت صادر کننده محصولات می باشد در این مورد و همچنین کشورهای هدف توضیحاتی بیان فرمایید.
این شرکت به لطف خداوند بزرگ و عنایت حضرت زهرا (س) محصولات صنعتگران ایرانی را به 17 کشور جهان صادر نموده ومی نماید و صادرات محصولات فولاد از جمله میلگرد ، تیرآهن ، انواع ورق های فلزی ، لوله ، پروفیل و دیگر مصنوعات فلزی را به کشورهای عراق ، افغانستان ، پاکستان ، کویت ، عمان ، ترکمنستان ، تاجیکستان ، ترکیه انجام می دهد و از آنجا که حضور محصولات ایرانی را بمنزله باهتزاز در آمدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر می داند ، سعی در ارسال محصولات کیفی و تعامل با مشتریان بمنظور تداوم حضوردر بازار جهانی را دارد.
4- در صورت دریافت هر گونه گواهی نامه و تقدیر نامه های داخلی و بین المللی توضیح دهید.
این شرکت موفق به اخذ گواهینامه های ISO 9001 ، ISO 14001 ، OHSAS18001 و کسب گواهینامه COC از شرکتهای بازرسی SGS و BUREAU VERITAS IRAN جهت صاردات به کشور عراق ، نشان صادر کننده نمونه استان و تقدیرنامه های متعدد از ارگانها و شرکت های مختلف داخلی گردیده است.
5- انتظار از متولیان امر و سخن پایانی.
متولیان امر ومسؤلین باید حمایت از صادرکنندگان بخش خصوصی را بیشتر در دستور کار خود قرار دهند ، داشتن قوانین مدون و پایدار ، اجتناب از تصمیمات آنی ، محدودیت وممنوعیت های مقطعی برخورد سلیقه ای به پایداری صادرات غیر نفتی کمک شایانی خواهد کرد. ما با 200 میلیون دلار صادرات طی سالهای جهاد اقتصادی و تولید ملی هنوز موفق به کسب یک ريال تسهیلات از بانک توسعه صادرات نشده ایم و کسی به مشکلات و مسائل ما رسیدگی نمی کند هیچ ارگانی برای جبران خسارات و ضررهای بین المللی وجود ندارد. اصولا صادرکننده بخش خصوصی باید همه ریسکهای آن را خود بپذیرد. تنها خداوند بزرگ وقادر توانا است که پشتیبان صادرکننده ها است. آن چیزی که ما را ترغیب نموده تا کماکان دراین موضع بمانیم تنها وظیفه ملی و مسئولیت اجتماعی در جهت ایجاد اشتغال ، حفظ ارزش افزوده و توسعه صادرات غیر نفتی و سرافـرازی جمهـوری اسـلامی در شـرایطی اسـت که استکبار جهانی اقدام به فشارهای ناجوانمردانه با تحریم های خود نموده است و ما در این شرایط سخت به لطف خداوند بزرگ و عنایات حضرت زهرا (س) ایستاده ایم تا ان شاالله عزتمان کماکان پایدار بماند.